Koszyk 0 szt, 0,00 zł
Twój koszyk jest pusty ...
Schowek 0 szt
Twój schowek jest pusty
Strona główna » Opinie o sklepie

Logo


Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
5,0 Średnia ocena, Ilość opinii 649
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 27-01-2023
Polecam,. Szybko, sprawnie, uczciwie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 27-01-2023
Wszystko ok. Miła obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arletta
  • Data napisania recenzji: 21-01-2023
Zakupy w Waszym sklepie to sama przyjemność. A cena rzęs to bajka. Szkoda, że dopiero teraz je odkryłam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 20-01-2023
Eispresowa wysylka, dobre ceny, super jakośc!Goraco polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: honorata
  • Data napisania recenzji: 14-01-2023
Polecam bardzo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia Nowik
  • Data napisania recenzji: 12-01-2023
Sklep ma super produkty, w przystępnych cenach. Mógłby być odrobinę dłużej czynny. Obsługa natomiast jest rewelacyjna, Panie zawsze miłe i uprzejme.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 06-01-2023
Najlepszy sklep, najlepsze produkty, najlepsze dostawy. Praca z Państwem to sama przyjemność. Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kinga
  • Data napisania recenzji: 01-01-2023
Polecam, duży wybór.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kinga
  • Data napisania recenzji: 01-01-2023
Najlepsza hurtownia w Szczecinie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kinga
  • Data napisania recenzji: 01-01-2023
Polecam, szybki czas realizacji duży wybór
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olena
  • Data napisania recenzji: 25-12-2022
Mika obsługa,szybka realizacja, palecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: honorata
  • Data napisania recenzji: 23-12-2022
Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 22-12-2022
Bardzo szybka wysyłka, produkty zgodne z opisem. Będę wracać :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariusz
  • Data napisania recenzji: 17-12-2022
Najlepszy sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 10-12-2022
Super polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kinga
  • Data napisania recenzji: 06-12-2022
Super sklep , profesjonalna obsluga , zakupy robie tylko tutaj. Polecam z calego serca :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: honorata
  • Data napisania recenzji: 28-11-2022
Polecam!!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natalia
  • Data napisania recenzji: 26-11-2022
Świetne ceny i obsługa. Korzystam od lat
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 21-11-2022
Polecam z czystym sumieniem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: honorata
  • Data napisania recenzji: 11-11-2022
Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Klaudia
  • Data napisania recenzji: 11-11-2022
Hurtownia godna polecenia. Super produkty w dobrej cenie, bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Gorąco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 07-11-2022
Polecam zakupy w maxel-cosmetics
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: honorata
  • Data napisania recenzji: 28-10-2022
Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: honorata
  • Data napisania recenzji: 28-10-2022
Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Nataliia
  • Data napisania recenzji: 27-10-2022
Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Milena
  • Data napisania recenzji: 17-10-2022
Polecam ! Wysokiej jakości produkty, szybka wysyłka ☺️
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 15-10-2022
Bogaty asortyment, szybka realizacja zamówień, bardzo miła obsługa. Zawsze wracam z kolejnymi zamówieniami!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Klaudia
  • Data napisania recenzji: 13-10-2022
Najlepsza hurtownia w zachodniopomorskiem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 11-10-2022
Polecam, wszystko super.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Natasha
  • Data napisania recenzji: 25-09-2022
❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: honorata
  • Data napisania recenzji: 16-09-2022
Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 14-09-2022
Zawsze Błyskawiczna wysyłka . Produkty wysokiej jakości. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Julia
  • Data napisania recenzji: 12-09-2022
Polecam, firma godna polecenia, szybka realizacja zamówienia, solidnie zapakowany towar. Polecam Julia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kaja
  • Data napisania recenzji: 04-09-2022
Polecam wszystkim. Najlepsza hurtownia kosmetyczna. Paczki zawsze przychodzą w ekspresowo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 29-08-2022
Super sklep, wspaniała obsługa. Bardzo bardzo polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Julia
  • Data napisania recenzji: 27-08-2022
Dobry sklep, miła obsługa klienta, polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Julia
  • Data napisania recenzji: 27-08-2022
Fajny sklep, dobra obsługa, polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: honorata
  • Data napisania recenzji: 25-08-2022
Polecam! Szybko i na temat!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: honorata
  • Data napisania recenzji: 25-08-2022
Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania recenzji: 24-08-2022
Serdecznie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Eryka
  • Data napisania recenzji: 22-08-2022
Najlepsza hurtownia w Zachodniopomorskim. Najczęściej uzupełniamy zapasy w salonie kupując na maxel-cosmetics. Co tydzień jakieś nowości, z niecierpliwością czekam do następnego tygodnia! Zawsze jest coś ciekawego. Wspaniała i przemiła obsługa. Przyznają fajne rabaty salonom kosmetycznym a to również zachęca do stałych zakupów u nich. Polecam i pozdrawiam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 20-08-2022
Polecam serdecznie, przemiłe panie zawsze doradzą, z dostawą na czas, czego chcieć więcej.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Julia
  • Data napisania recenzji: 16-08-2022
Polecam ten sklep. Pani są bardzo miłe i zawsze mogą okazać pomóc, doradzić. Cena na towar jest bardzo przyjemna, często są promocji na różne rodzaje towarów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 11-08-2022
Fajny sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 11-08-2022
Zawsze sprawnie i szybko.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 04-08-2022
Bardzo dobra obsługa, szybki czas realizacji. Panie są super.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: honorata
  • Data napisania recenzji: 04-08-2022
Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maja
  • Data napisania recenzji: 29-07-2022
Same pozytywy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wioletta
  • Data napisania recenzji: 27-07-2022
Duży wybòr produktów różnych firm. szybka realizacja zamówienia i szybkie dostarczenie paczki. wszystko zawsze przebiegło pomyślnie, raz paczka uległa uszkodzeniu z winy kuriera, reklamacja przebiegła szybko i pracownica była bardzo profesjonalna i pomocna. Goraco polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BARBARA
  • Data napisania recenzji: 21-07-2022
Szybka realizacja, produkty dobre jakościowo, duży wybór.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Copyright © Maxel Cosmetics